На 08. 09 и 10.06.2018г се проведе заключителният етап на седмото издание на турнира по футбол за купата на „Кока-Кола“.

Участие взеха 360 отбора от цялата страна.Участваха 3600 ученици. Това е най-масовият турнир по футбол.

Дванадесет отбора от цяла България мериха сили на финала в град Варна. Три от отборите са от София – 109 ОУ,  144 СУ и СМГ, които стигнаха до финала, състезавайки се със 120 софийски отбора. Нашето училище се класира на І – во място, оставяйки след себе си 144 СУ и СМГ.
Нашият отбор с още седем отбора придоби правото да се бори за голямата награда – посещение на 1/4 финалите на Световното първенство в Русия. Липсата на малко шанс не ни достигна да се борим за първото място. Така стигнахме до борбата за третото място с отбора на 7 СУ от град Варна. Децата проявиха изключителен спортен дух и изключителна воля и борбеност. Никак не е лесно да победиш домакините, но ние УСПЯХМЕ И ВДИГНАХМЕ КУПАТА ЗА ТРЕТОТО МЯСТО. Нашият отбор спечели симпатиите и на организаторите, и на съдиите.

Мили деца, гордеем се с вас! Поздравяваме ви за проявения спортен дух, спортсменско поведение на терена, за доброто поведение по време на целия престой извън терена. Браво на: Борис Владимиров, Мартин Зимбилев, Теодор Иванов, Мартин Кръстев, Слави Илиев, Виктор Симеонов, Александър Димов, Алекс Мартинов, Владимир Симеонов, Иван Станев и на техните учители!